Afvallen Ermelo

Afvallen Ermelo met een leefstijlcoach

Voorkom een heftige afvalstrijd, kies voor een effectieve én duurzame aanpak. Zonder crash dieet en dagelijks moeten sporten. Gericht op langdurig resultaat. STRK leven uit Ermelo helpt je met een persoonlijk plan op maat. De juiste voeding, beweging, onstpanning, slaap en zingeving. Op jouw manier afvallen in Ermelo, mét de begeleiding van een leefstijl- en afvalcoach.

✅ Focus op op de lange termijn
✅ Geen radicale veranderingen, maar kleine stappen vooruit. Geen crash dieet en niet klakkeloos de sportschool in
✅ Zoveel mogelijk op basis van wetenschappelijk onderzoek

Vitaliteitscoaching op maat

3 tips om zelf mee te starten

Leven met alle verleidingen van nu is niet gemakkelijk. Daarom kun je kosteloos 3 tips ontvangen waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Vraag het nu aan!
IMG_5186

Afvallen in Ermelo met STRK leven

Aangenaam!

STRK leven is afgeleid van 2 onderdelen. De eerste letters van mijn achternaam én een eigenschap van ieder persoon: sterk. 

Ik geloof dat iedereen sterk genoeg is om je doelen te behalen, zoals het afvallen en je streefgewicht bereiken. Dat lukt je door het nemen van de juiste stappen, waar ik je graag bij begeleid.

Afvallen vraagt om een verandering in je leefstijl

Zodat jij de regie hebt en niet de verleidingen om je heen. Vermijd dieetjes of dagelijks sporten. Dat is niet vol te houden.

Neem een hond, zeg ik wel eens. Het geeft je plezier, het 'dwingt' je in beweging te blijven, je komt buiten, is stress verlagend. Super gezond.

Vragen over vitaliteitscoaching

Omarm de 'afvallen Ermelo' aanpak

Afvallen is geen race. Het vereist een aanpak waarin langdurig resultaat bovenaan staat. Geen tijdelijke oplossing, maar een duurzame verandering in je leefstijl die je vol kunt houden.

Door kleine, geleidelijke aanpassingen in je dagelijkse routine te maken, kun je genieten van een gezonder, energieker leven zonder de stress en beperkingen van strenge diëten en zware workouts. Zo is afvallen in Ermelo een plezierige en duurzame reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Leefstijl- en afvalcoach tarieven

Start altijd met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Het vervolgtraject maken we op maat. Maar kies je voor een pakket of abonnement, dan bespaar je op het tarief.

vitaliteitscoach sessie

Losse sessie

Coachgesprek - 45 minuten

- Digitaal: 59,-
- Fysiek (locatie in overleg): 75,-

Vitaliteitscoaching pakketten
* MEEST GEKOZEN *

Pakketten

Pakket "Gezonde start" - 5 sessies incl. vitaliteitsanalyses | 279,-

Pakket "STRK leven" - 10 sesssies incl. vitaliteitsanalyses en checks en contact via WhatsApp | 449,-

Vitaliteit abonnement

Abonnement

Maandelijks 2 volledige contacturen
- Mogelijkheid om samen te bewegen
- Telefonische ondersteuning of via WhatsApp
- Maandelijks opzegbaar
- 100,- per maand

Afvallen met bootcamp Ermelo

Sporten is gezond. Vooral buiten. Voor de geestelijke rust, sterke spieren en botten, voor energie. En het helpt je afvallen. Wil je op een toegankelijke en leuke manier aan meer beweging komen, fitter raken en mensen leren kennen? Meld je dan aan voor de bootcamp lessen in ermelo. Maak gebruik van een gratis proefles!

Boks bootcamp
Workshop etiketten lezen

Afvallen door bewust te kiezen

Voeding is de belangrijkste factor wanneer je graag wilt afvallen. Maar met alle ongezonde keuzes in de supermarkt wordt het je niet gemakkelijk gemaakt.

Met de workshop Etiketten lezen leer zelfstandig gezonde keuzes te maken wanneer je voor het schap staat. Herken de macronutriënten, de gezonde varianten, schuilsuikers en meer.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek